Plan operațional trienal (2021-2024)

În Adunarea Generală din aprilie 2021 a fost votat Planul trienal 2021-2024, care cuprinde proiectele și țintele pentru ultimul segment temporal ce ne aduce mai aproape de îndeplinirea Strategiei și Viziunii votate în 2016. 

Sub umbrela celor trei Direcții Strategice ne propunem să continuăm demersurile pentru capacitarea administrativă a Cercetășiei la nivel local (adaptată realității din teren și cu atât mai necesară în contextul pandemic actual), oferind programe educaționale sigure și de calitate pentru copii și tineri, susținute de lideri autentici și integri, într-o organizație sustenabilă, sănătoasă și incluzivă, recunoscută la nivel național. 

Astfel Consiliul Director, împreună cu Directorul Executiv și Coordonatorii Strategici, au lucrat în ultimele luni la crearea planului operațional, care transpune în obiective și acțiuni mai concrete proiectele și direcțiile date de Planul Trienal. 

În urma analizei detaliate a planurilor propuse la începutul acestui ciclu strategic și a efectelor pandemiei asupra activităților cercetășești, propunem Adunării Generale agrearea Viziunii 2023, ca Viziunea 2024, prelungirea implementării Strategiei până în 2024 și înțelegerea ultimului trieniu al acestui plan strategic ca fiind 2021-2024.

În imaginile de mai jos puteți consulta obiectivele strategice și ce anume ne propunem să facem în următorul trieniu. Echipele de lucru vor detalia mai departe acțiunile concrete pe care le vor derula pentru a ne atinge obiectivele.

Obiectivele sunt grupate pe cele trei direcții strategice, la care se adaugă, pentru claritate, și obiectivele legate de activitatea operațională (financiar, internațional etc.).

Pe baza termenelor propuse în planul operațional trienal am creat și planul proiectelor strategice pentru anul 2021-2022, pentru a aduce în prim plan proiectele la care ne propunem să ne concentrăm resursele în următorul an cercetășesc. Mai multe detalii puteți găsi în acest post.

4 thoughts on “Plan operațional trienal (2021-2024)”

  1. Pingback: Plan proiecte strategice 2021-2022 - Consiliul Director

  2. Alina Dirvariu Raba -BETO

    Buna tuturor,
    dupa impulsul primit din partea Alexandrei Rosioara, in fac curaj sa aplic pt Safe from Harm si formator .
    Gata oricand!
    Beto

  3. Pingback: Document de poziție - Retenția membrilor în ONCR, pe termen mediu și lung, în context pandemic și post-pandemic - Consiliul Director

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *