10 ani de la înființarea Centrului Local Nord Cluj

Pe 12 mai, Centrul Local Nord Cluj a sărbătorit 10 ani de la înființare și ne-am bucurat să fim alături de ei la împlinirea acestei rotunde vârste 🙂

În fiecare an, sărbătorim la Adunarea Generală Centrele Locale care ajung la milestone-uri importante. Chiar dacă este mișcarea noastră este una a tinerilor, care sunt dinamici și în permanentă schimbare, cercetășia construiește, în multe locuri, comunități statornice care dăinuiesc în timp.

La Gala de 10 ani au vorbit din partea nivelului național atât Ela (Mihaela Gîrleanu), Directorul nostru Executiv, cât și Yeti (Andrei Avram), Președintele Organizației care le-au urat cercetașilor clujeni ca așa cum, cu zece ani în urmă, grupul a pornit din ce se numește acum Centrul Local Vest Cluj, să contribuie și ei mai departe la dezvoltarea cercetășiei în Cluj.

Suntem recunoscători cercetașilor de Nord pentru invitație și, în timp ce avem mult mai multe grupuri și sărbători decât putem onora, ne onorează invitațiile Centrelor Locale și ne propunem să facem tot posibilul să le onorăm și noi!

Yeti și Sabina Notar, foto: Organizația Națională Cercetașii României

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *