Plan proiecte strategice 2019-2020

Spre finalul anului 2019 ne-am adunat online să facem o evaluare a proiectelor din 2018-2019. Am discutat despre cât de bine funcționează framework-ul (noul mod de organizare a echipelor executive), ce mai avem de învățat și aplicat și care sunt pașii următori.

Ne-a luat puțin mai mult decât ne așteptam să dezvoltăm (cu sprijin din partea Regiunii Scout Europene) o structură nouă pentru echipele de lucru, pe care mizăm să ne ajute să lucrăm mai bine și mai sustenabil mergând mai departe, să recrutăm echipele și să demarăm procesele. Din această cauză o parte din țintele pentru 2019 au fost transferate pentru 2020, întrucât proiectele sunt în desfășurare.
Totodată am reușit să închidem câteva ținte din planul pentru 2019, cum ar fi votul electronic la Adunarea Generală, mutarea platformei interne de pe oncr.ro pe membri.scout.ro, analiză fezabilitate Fundație, clarificare situație Cercetașii Adulți etc.
Analizând nevoile curente am adăugat câteva ținte noi și câteva proiectele transversale, care nu erau menționate până acum (programele-suport, Safe From Harm, Spiritualitate, Diversitate și Incluziune, Dezvoltare Durabilă etc.)

Țintele pentru anul cercetășesc 2019-2020 sunt:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *