[Oportunitate] Invitație implicare – Growth Partnership Project

Context: Regiunea Europeană Scout (ESR) ne-a propus înscrierea organizației într-un program de dezvoltare organizațională pe parcursul următorilor 4 – 5 – 6 ani, cu accent pe dezvoltarea structurală și strategică (creșterea calitativă a programelor, formarea liderilor, MOVIS și îmbunătățirea guvernanței naționale) ca elemente necesare și indispensabile pentru a putea, pe termen lung, să oferim cercetășie unui număr tot mai mare de copii și tineri. ESR oferă sprijin prin punerea la dispoziție a unui consultant (care în cazul organizației noastre ar fi o persoană care a fost alături de noi în ultimii ani și ne-a ajutat cu sfaturi și ghidaj), facilitarea de sesiuni de lucru, analize, etc., pentru Consiliul Director și persoane cheie din organizație.

Luând în considerare că acest program vizează angajarea organizației pe parcursul mai multor ani și mai multor mandate de Consiliu Director, ne dorim să demarăm un proces de consultare cu cercetașii care își propun să candideze pentru următorul mandat în Consiliul Director sau în echipele executive, pentru a lua cea mai bună decizie (dacă ne asumăm sau nu implicarea în program) și a găsi împreună condițiile ce sunt necesar a fi respectate pentru a ne putea angaja pe termen lung față de WOSM/ESR în acest program pentru dezvoltare.

Ne propunem să avem o întâlnire online ca să începem discuțiile pe data de 23 iulie (începând cu ora 19.00).

Așa că dacă țintiți să ajutați organizația în următorii ani din orice poziție de responsabilitate, decizională sau executivă, vă rog să ne trimiteți un mail (pe sabina.grigore@scout.ro) până la data de 15 iulie, pentru a vă putea trimite detaliile întâlnirii și materialele suport.

Chiar dacă nu puteți participa la întâlnirea din 23 iulie, dar sunteți interesați să vă implicați, scrieți-ne (sabina.grigore@scout.ro) și vom găsi o soluție să ne auzim. 

Pentru întrebări sau comentarii vă stăm la dispoziție pe adresa de mail a Secretarului General, Sabina Grigore (sabina.grigore@scout.ro).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *