Plan proiecte strategice 2021-2022

În urma dezvoltării planului operațional trienal pentru 2021-2024 am identificat proiectele și țintele pe care ne propunem să le atingem în următorul an cercetășesc (2021-2022), pe care le puteți descoperi în imaginea de mai jos.

Proiectele au fost grupate pe cele trei direcții strategice (Calitatea Educației, Management și Sustenabilitate) și, față de anii trecuți, am adăugat pe lângă aria de Proiecte Transversale și cele legate de Operațional, pentru o mai bună urmărire a tuturor direcțiilor de lucru.

Lucrul în proiectele strategice e realizat cu implicarea voluntarilor din echipele de lucru (grupul de voluntari) – cărora le mulțumim pentru dedicare, energie și experiență! În funcție de câți voluntari sunt înscriși avem posibilitatea să realizăm mai mult sau mai puțin din ce ne propunem – motiv pentru care am prioritizat proiectele, pentru a putea dedica resurse țintit. În tabel se pot observa câteva proiecte evidențiate în bold – acestea sunt cele în care vom implica mai întâi resursele noastre, urmând ca apoi să continuăm procesul cu celelalte în funcție de posibilități.

Vrem să menționăm că toate proiectele sunt necesare și importante pentru dezvoltarea cercetășiei în România.  În aceeași măsură, pentru a eficientiza lucrul a fost nevoie să vedem către ce ne direcționăm atenția întâi, cu speranța (și eforturi continue în această direcție) că vom găsi oamenii și resursele necesare pentru a ne atinge toate țintele.  

1 thought on “Plan proiecte strategice 2021-2022”

  1. Pingback: Plan operațional trienal (2021-2024) - Consiliul Director

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *